Praktijk Deurne

Praktijk Deurne

De dietisten en kinderdietist van GezondWeten werken op afspraak. Er wordt geprobeerd om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Ben je druk overdag? Geen probleem, wij houden ook avondspreekuur.

Bel of mail en maak vandaag nog een afspraak!

dietiste deurne
Onze spreekkamer in het Gezondheidsplein in Deurne

Spreekuur

Diëtistenpraktijk Gezond (W)eten is vier dagen in de week geopend, op deze dagen is het mogelijk om langs te komen op het spreekuur. Op dinsdag is de praktijk ook ’s avonds geopend.

Openingstijden

Maandag 08.30 – 13.30 uur
Donderdag 13.30 – 18.00 uur
Vrijdag 08.30 – 13.30 uur


GEZONDHEIDSPLEIN DEURNE

De praktijk is gevestigd in het Gezondheidsplein in Deurne. Dit is een multidisciplinair medisch centrum met tien disciplines, zoals huisartsen, fysiotherapie, logopedie én een diëtist en kinderdietist. Sinds kort zit er ook een apotheek in het centrum. Doordat deze verschillende zorgverleners in hetzelfde gebouw gevestigd zijn is een nauwe samenwerking mogelijk. Dit verbetert niet alleen de kwaliteit van de zorg, het is voor de bezoeker ook heel handig!

De diëtistenpraktijk Gezond (W)eten is er echter niet alleen voor mensen die normaal gesproken naar het Gezondheidsplein gaan. Je hoeft niet per se ingeschreven te zijn bij huisarts die in Gezondheidsplein gevestigd is, en je hoeft niet perse onder behandeling te zijn van een fysiotherapeut uit het centrum.

Iedereen is welkom!


Dietist | Kinderdietist | Gezondheidsplein | Deurne | Liessel | Helmond

Diëtistenpraktijk GezondWeten Fabriekstraat 24, Deurne