De praktijk in Deurne

De praktijk in Deurne

De diëtisten en kinderdietist van Gezond (W)eten in Deurne werken op afspraak. Er wordt geprobeerd om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Bel of mail en maak vandaag nog een afspraak! Ben je druk overdag? Geen probleem, wij houden ook avondspreekuur.

lizette den hollander
Onze spreekkamer in Deurne

SPREEKUUR

De diëtistenpraktijk Gezond (W)eten is vier dagen in de week geopend, op deze dagen is het mogelijk om langs te komen op het spreekuur. Op dinsdag is de praktijk ook ’s avonds geopend.

Elke woensdag is er in het Gezondheidsplein in Deurne een kinder- en jeugddiëtist aanwezig. Dit is Nicole Beenders. Wil je meer informatie of contact met haar opnemen? Kijk dan op https://nivita.nl/dietist-voor-kind-en-jeugd/

kinderdietist deurne
Kinderdiëtist Nicole Beenders

TIJDEN SPREEKUUR DEURNE

Maandag 08.30 – 13.00 uur
Dinsdag 18.00 – 21.00 uur
Woensdag 13.00 – 18.00 uur (alleen kinderen)
Donderdag 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag 08.30 – 13.00 uur


GEZONDHEIDSPLEIN DEURNE

De praktijk is gevestigd in het Gezondheidsplein in Deurne. Dit is een multidisciplinair medisch centrum met tien disciplines, zoals huisartsen, fysiotherapie, logopedie én een diëtist. Sinds kort zit er ook een apotheek in het centrum. Doordat deze verschillende zorgverleners in hetzelfde gebouw gevestigd zijn is een nauwe samenwerking mogelijk. Dit verbetert niet alleen de kwaliteit van de zorg, het is voor de bezoeker ook heel handig!

De diëtistenpraktijk Gezond (W)eten is er echter niet alleen voor mensen die normaal gesproken naar het Gezondheidsplein gaan. Je hoeft niet per se ingeschreven te zijn bij huisarts die in Gezondheidsplein gevestigd is, en je hoeft niet perse onder behandeling te zijn van een fysiotherapeut uit het centrum. Iedereen is welkom!Diëtiste | Kinderdiëtist | Deurne | Gezondweten | Lizette den Hollander | Renate van den Heuvel | Nicole Beenders | A van de Zee | Gezondheidsplein

Diëtistenpraktijk GezondWeten Fabriekstraat 24, Deurne